Welkom op de site www.marco-janssen.nl INSTALLATIETECHNIEK
Energiebronnen voor de toekomst, voor elke toepassing...

Onuitputtelijk
Warmte is een belangrijke elementaire behoefte van de mens. Het is maar goed, dat wij bij het thema verwarmen tegenwoordig niet meer alleen economisch denken, maar ook milieubewust. Dat beiden uitstekend met elkaar kunnen worden gecombineerd toont de ontwikkeling van de warmtepomptechnologie. Warmtepompen maken een geschikt gebruik van de energie die in lucht, water en de aarde aanwezig is en zetten deze in verwarmingswarmte om. Het mooie hiervan is, dat wij het milieu met deze manier van nuttige warmtewinning van nut zijn en niet verstoren.

Al meer dan 8 jaar houdt Marco-Janssen installatietechniek de ontwikkelingen van uiterst efficiënte warmtepompen bij. Daarom kunnen wij u thans een betrouwbare en uitgekiende techniek bieden, die u alle denkbare comfort verschaft. Een warmtepompprogramma, waarmee aan nagenoeg alle eisen op het gebied van de verwarmingstechniek kan worden voldaan - en dat gegarandeerd voldoet aan de Nederlandse eisen. Warmtepompen ontzien het milieu en besparen daarbij. De verhouding van de gewonnen verwarmingswarmte ten opzichte van de bestede energie spreekt voor zich: Uit 1 kWh elektrische energie kan afhankelijk van de warmtebron bijv. 5 kWh nuttige energie worden gewonnen- uit de lucht, uit het grondwater of uit de grond van uw perceel. Energie dus, die u geen Euro kost en die het milieu ontziet.

Wat is een waterpomp?

Een warmtepomp is een systeem dat gebruik maakt van energie die is opgeslagen in de bodem of in de ( buiten) lucht. Deze gratis energie kunt u toepassen voor verwarming van uw woning. daarnaast zijn er warmtepompsystemen, de warmtepompboilers, die gebruik maken van de warmte die in de lucht van uw huis zit. met deze energie wordt het water verwarmd voor het bad, de douche en de keuken. Met warmtepompboilers wordt tegelijkertijd uw huis optimaal geventileerd. U kunt nog meer energie besparen door de warmtepompboilers te combineren met zonnecollectoren. Energievriendelijk, kostenbesparend en ideaal voor het milieu.


Ideale warmtepompsystemen voor alle verwarmingssystemen:

- Vloerverwarming
- wandverwarming
- Verwarming met radiatoren
- plafondverwarming

De installatie kan ook voor passieve koeling worden ingezet.


MET GEBRUIK VAN DE GRATIS ENERGIE IN DE BODEM


Spaarzame warmtepompboilers voor:

- Optimale ventilatie
- Veel en comfortabel warm water


Profiteer extra van de zon door toepassing van onze zonnecollectoren.


Spaarzame warmtepompboilers voor:

- Optimale ventilatie
- Veel en comfortabel warm water
- Behaaglijk verwarming


Profiteer extra van de zon door toepassing van onze zonnecollectoren.


Hieronder vindt u een overzicht van diverse documentatie die u met behulp van Acrobat Reader kunt bekijken en printen. klik op ( klik hier ) van uw keuze en het betreffende document verschijnt automatisch op uw scherm.

Heeft u geen Acrobat Reader, dan kunt u die hier
gratis downloaden.Productgroepen:

- Over warmtepompen systemen KLIK HIER
- Over warmtepompboilers KLIK HIER
- Over ruimteverwarming, infraroodstralers, handen- drogers en vorstbeveiligers. KLIK HIER
- Over vloerverwarming KLIK HIER
- Over kokendwater apparaten KLIK HIER
- Over keukenboilers KLIK HIER
- Over kranen, wandboilers, doorstromers, grote boilers KLIK HIER
Marco Janssen Installatietechniek
Tolhuis 33-34 / 6537 NL Nijmegen
www.marco-janssen.nl
Tel: 024 - 344 77 15
KvK: 09115702
Fax: 024 - 344 74 73
BTWnr.:1124.23.371.B.01