Welkom op de site www.marco-janssen.nl INSTALLATIETECHNIEK
Referenties

In 8 jaar van ons bestaan heeft Installatiebedrijf Marco Janssen intstallatietechniek de meest uiteenlopende projecten mogen realiseren. Van klein tot groot, in eigen regio en ver daarbuiten.

Wij werken veel voor een groot makelaarskantoor in Nijmegen (Strijbosch Thunissen) wij onderhouden voor hen een groot aantal gebouwen en woningen op het gebied van alle loodgieterswerkzaamheden, sanitair, dakwerkzaamheden (ook zink en koper), centrale verwarming en airconditioning.

Ook werken wij voor een aantal bekende aannemers, meestal in en in de omgeving van Nijmegen.
In het centrum van Nijmegen realiseren wij appartementen boven bestaande winkels, deze woningen staan vaak jaren leeg totdat onze aannemers samen met ons er prachtige appartementen van maken.

Maar ook ver buiten Nijmegen verrichten wij werkzaamheden.
Zo hebben onze mensen een aantal restaurants gerealiseerd in o.a. Amsterdam, Breda en Apeldoorn.

Verder werken wij ook veel in nieuwbouwwoningen, meestal vrijstaande woningen.Ook hebben wij geregeld voor de Gemeente Nijmegen aanpassing van woningen t.b.v. mindervaliden gerealiseerd. Daarom zijn ook particulieren bij ons aan het goede adres. Wij kunnen bijvoorbeeld mensen adviseren op het gebied van sanitaire aanpassingen en alle mogelijkheden om hun woning leefbaarder te maken.
Doordat wij met een aantal aannemers samenwerken kunnen wij snel en adequaat alle werkzaamheden aan op het gebied van kleine woningaanpassingen tot aan gehele verbouwingen, wij regelen alles.


Marco Janssen Installatietechniek
Tolhuis 33-34 / 6537 NL Nijmegen
www.marco-janssen.nl
Tel: 024 - 344 77 15
KvK: 09115702
Fax: 024 - 344 74 73
BTWnr.:1124.23.371.B.01