Welkom op de site www.marco-janssen.nl INSTALLATIETECHNIEK
vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. De voordelen zijn dan ook zeer duidelijk. Vloerverwarming geeft in de eerste plaats de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte.

Uit onderzoek is gebleken dat de ideale ruimtetemperatuur bij vloerverwarming één tot twee graden Celsius lager ligt dan bij andere verwarmingssystemen. Eén graad lager vermindert het energie verbruik al met vijf tot zes procent! Bovendien is vloerverwarming een zogenaamde laag temperatuur Verwarmingssysteem ( LTV). Dit betekent dat het toegepast kan worden bij installaties die uitgaan van een aanvoer temperatuur die lager is dan 550C

HR-ketels halen bijvoorbeeld alleen hun hoge rendement als zij niet boven deze aanvoertemperatuur komen. Warmtepompen, zonneboilers en andere alternatieve warmte opwekkers zijn zelfs nauwelijks toe te passen als er temperaturen boven de 55°C nodig zijn en gaan bovendien beter presteren als de gewenste aanvoertemperatuur nog verder kan dalen. Aangezien dit soort verwarmingsinstallaties in de toekomst steeds meer toepast zal gaan worden, zijn wij ervan overtuigd dat vloerverwarming de toekomst heeft.

Het meest uitgebreide assortiment voor vloer- en wandverwarming; ook inzetbaar voor vloer- en wandkloeling. Meerdere typen buis leverbaar: VPEc, Alupex en PE-RT. Uitstekende kwaliteit, 100% diffusiedicht volgens DIN 4726, goed bestand tegen scheurvorming, soepel te verwerken, bestand tegen toevoegmiddelen ( antivries), geringe leidingweerstand en 10 jaar garantie.

Als u dat wenst: alles uit een hand
Werken met Marco-Janssen heeft veel voordelen. Alle materialen hebben wij zelf, men is niet afhankelijk van anderen. Zoals u ziet, de hand van Marco-Janssen heeft vele mogelijkheden. aan u de keus. Marco- Janssen erkende installateur verzorgt alles en doet dat met goed opgeleide eigen mensen. Flexibiliteit en onafhankelijkheid zijn troef!

Leidingtype VPEc/Alupex

Hoge bedrijfstemperatuur 950C, piek tot zelfs 110 0C Bedrijfsdruk constant 6 bar.
Zeer lange levensduur ( minimaal 50 jaar bij bovenstaande belasting)

Leidingtype PE-RT

Bedrijfstemperatuur max. 600C
Bedrijfsdruk constant 4 bar
Zeer lange levenduur ( minimaal 50 jaar bij bovenstaande belasting)
5 standaard combinaties voor vloerverwarming


Unieke verdeler voor o.a lage temperratuursystemen.

Marco- Janssen lervert verdelers die ook bij lage temper ratuursystemen inzetbaar zijn. Bij de meeste standaard verdelers is bij lagere aanvoertemperaturen dan 70 0C en gelijkblijvende mengverhouding, de aanvoertemperatuur te laag. Daarom is deze verdeler voorzien van een unieke mengkamer. Hiermee stelt u de juiste mengverhouding van het retourwater in. Daarnaast heeft deze constructie het voordeel dat het vullen en ontluchten sneller gaat. Deze nieuwe LTCU-verdelers hebben een aantal extra voorzieningen. Alle groepen zijn voorzien van instelbaar voetventielen. Hiermee zijn alle stangen qua doorstroomhoeveelheid gelijk in te stellen en zullen de temperaturen in alle stangen gelijk zijn. Tevens is elke verdeler voorzien van een vul- en aftapkraan.

Draadloze (na) regeling

Met onze regelingen voldoen wij aan de laatste normen en nieuwste GIW-eisen ( 1 jan. 2007) die o.a. stellen, dat elke thermostaat apart een ketel moet kunnen schakelen. De serie bestaat uit drie thermostaatregelaars met een modern design. Dankzij de draadloze uitvoering is hij snel aan te sluiten. Ideaal bij renovatieprojecten want sleuven frezen en kabels trekken behoort tot het verleden. Ook voor vloerkoeling inzetbaar. De regelingen zijn ook in bedraden uitvoeringen leverbaar voor zowel 230 V AC als 24V AC.


Marco Janssen Installatietechniek
Tolhuis 33-34 / 6537 NL Nijmegen
www.marco-janssen.nl
Tel: 024 - 344 77 15
KvK: 09115702
Fax: 024 - 344 74 73
BTWnr.:1124.23.371.B.01